Träning och friskvård


Styrketräning Grunden i vår kompetens är sjukgymnastik och därför kan vi handleda dig tills du känner dig trygg med din träning. Vi har träningsapparater från HUR, C.L fitness och gymmet är såklart utrustat med hantlar, coreboll, roddmaskiner, crosstrainer, cyklar, med mera. Du får en genomgång av övningarna första gången du kommer. Behöver du, så hjälper vi dig tills du kan dina övningar. Under träningsperioden får du möjlighet att utveckla programmet tillsammans med träningsinstruktören. Du kan lösa olika typer av kort hos oss.Klippkort om du vill komma på bemannade tider då du kan fråga om din träning eller olika typer av månadskort då du kan komma när det passar dig mellan kl 6-22 genom en passernyckel. Se vidare öppetider/priser.

Funktionell träning Vi hjälper dig att göra ett program med den egna kroppen som vikt med hjälp av core bollar, TRX, Rib sticks

CORE Core är en träningsform där man tränar kroppens kärna. Bål, mage och ryggstabilitet (core på engelska). Svårighetsgraden kan anpassas till individen med varierande övningar med den egna kroppen och coreboll som redskap. Vi har för närvarande inga gruppass i coreträning, men du kan träna core individuellt med hjälp av någon av våra sjukgymnaster.

Cirkelträning Stationsträning. Under ca 35-40 min (inklusive stretch) så leder Lotti dig igenom ett roligt pass. Du tränar ca 1 minut på varje station till medryckande musik. I detta passet tränar du både styrka och kondition tillsammans med andra. OBS! På grund av covid-19 hålls dessa pass ej som vanligt, kontakta receptionen för mer information.

Massage Djupgående klassisk massage 30 min pris 425 kr, 50 min pris 650 kr. Du träffar massör Lottie Andersson som tar hand om dig. Klassisk massage för behandling av spända och ömma muskler/leder. Behandlingen är riktad mot ett eller flera besvärsområden. Den går ordentligt på djupet och inkluderar triggerpunktsbehandling och töj för att så effektivt som möjligt släppa på spänningar. Boka gör du via telefon, mejl eller här på webben.